Vipetech ingår samarbete med GC Solutions

Postens tid är förbi. Alla företag behöver idag någon typ av kommunikationsplattform som möjliggör digitala utskick av fakturor och annan viktig information. I takt med växande digitalisering har fysiska försändelser konkurrerats ut av digitala, något som vi på Vipetech förespråkar som absolut nödvändigt för att både stå sig som bolag, men också för att effektivisera och minimera misstag. Dessutom är det mer miljövänligt.

Vad finns det att tvivla på?

GC Solutions har förstått vikten av en bra automationslösning. Tillsammans med dem ingår vi nu ett samarbete som innebär att de kommer kunna erbjuda vår tjänst för distribution av kundfakturor, Vipetech Distribution Cloud, gentemot sina kunder. Plattformen som är kopplad till tjänsten ger ökad kontroll, eftersom den uppdaterar det läge som fakturan befinner sig i. Har fakturan kommit fram? Om fakturan är obetald och det således behöver skickas en påminnelse, går det enkelt att göra från lösningen och bifoga originalfakturan för att undvika onödig administration.

Ni kan också skicka med bilagor och ändra layout på fakturan. Dessutom ger plattformen full flexibilitet i digitala kanaler så som Kivra, internetbanken, e-faktura, internetbanksfaktura, PDF, HTML e-post m.fl.

”GC Solutions har skapat en integration mot vår lösning som gör att deras kunder enkelt kan skicka sina fakturor helt oberoende av vilken kanal som deras slutkund vill ta emot digital post i”, säger Mikael Furö, Försäljningschef på Vipetech i Göteborg och tillägger: ”Vi på Vipetech ser GC Solutions som en viktig partner för att nå ut till fler GARP-kunder. Vi är dessutom övertygade om att vårt samarbete kommer leda till en bättre helhetslösning för slutkunden.”

GC Solutions delar entusiasmen över partnersamarbetet med Vipetech och betonar särskilt fördelarna för slutkunden: ”Vi är glada över samarbetet och att vi kan erbjuda Vipetechs distributionstjänst för kundfakturor, Vipetech Distribution Cloud, till våra kunder. Genom att integrera deras plattform kan vi erbjuda en automatiserad och effektiv lösning för fakturadistribution”, säger Peter Nilsson, VD på GC Solutions, och fortsätter: ”Detta kommer gynna våra kunder genom att ge dem ökad kontroll över faktureringsprocessen och möjligheten att skicka fakturor oberoende av vilken kanal deras slutkunder föredrar. Vi ser Vipetech som en viktig partner och är övertygade om att vårt samarbete kommer leda till en förbättrad helhetslösning för slutkunden.

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält