Fyra fördelar med Vipetech
som partner

Vi är en erfaren expert och oberoende partner med beprövade lösningar inom intelligent automation! Våra erfarna experter förstår dina processer och behov och kan genom vår breda portfölj av lösningar och produkter alltid hitta en kundanpassad och smart lösning.

Skräddarsydd lösning

Vi hjälper dig hela vägen, från att identifiera processer i ert arbetsflöde till att skapa en skräddarsydd lösning baserad på ert behov.

Implementering & Underhåll

Vi levererar och driftsätter mjukvaran och kan kontinuerligt säkerställa service och underhåll av densamma.

Support

Vi finns här för er! När frågorna hopar sig är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort. På webben har vi även en växande samling av frågor och svar och lärorika webinarier.

Utbildning

Vi har en rad olika utbildningar kopplade till de produkter som vi säljer och levererar. Välj det som passar bäst; utbildningar på plats hos er, på distans eller via e-learning.

Jeanette Aresund CFO BRA Bygg

”Dessutom har Vipetech sina egna konsulter vilket har varit en trygghet för oss i hela processen. Vi vet vem som hjälper oss och det har funkat väldigt bra, från första kontakten till där vi är idag. Vipetech är transparenta, tydliga och håller sig till både tidsplan och budget.”

Så här går det till –
sex steg för kostnadseffektiv automatisering

1. Val av process

Vi startar med att identifiera processer med så lite avvikelser som möjligt för att säkerställa att de är rutinmässiga och därmed kan definieras med hjälp av regler. Vi säkerställer därmed även att det finns ett värde för organisationen i att automatisera dem.

2. Processbeskrivning

Därefter ser vi till att fånga processen, med hjälp av våra verktyg, för att dokumentera arbetsflödet. Vi får också en insyn i hur processen kan hanteras manuellt. Det utgör grunden för kommande processutveckling.

3. Identifiera förbättringsområden

Vi ifrågasätter processens samtliga steg och säkerställer att de behövs och tillför värde. Därefter ser vi över vilka förändringar och förbättringar som är möjliga för att mjukvarurobotens arbete ska vara så effektivt som möjligt.

4. Tekniska förutsättningar

Den digitala medarbetare måste ha tillgång till nödvändiga system, precis som en människa. Därför arbetar vi för att säkerställa att processutvecklingen går smidigt och inte skapar onödiga fördröjningar.

5. Konfigurera roboten

Utifrån den dokumenterade processbeskrivningen, och eventuell avvikelsehantering, konfigurerar vi roboten. Vi testar också olika delmoment i arbetsflödet.

6. Slutkontroll och testning

Slutligen testas roboten och vi säkerställer att den fungerar optimalt, utifrån både effektivitet och stabilitet. Vi testar alltid agilt, för att snabbt kunna justera eventuella förändringar.

Tveka inte att höra av dig

Vi är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna säljare står redo att hjälpa dig!

* Obligatoriska fält 

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält