På Vipetech vill vi ha
bra med­arbetare

Har man rätt kompetens och är lätt att samarbeta med så har man goda förutsättningar för att kunna bli en värdefull medarbetare på Vipetech. Våra medarbetare hjälper till att skapa framtidens arbetsplatser där det är utvecklande och roligt att arbeta.

Oavsett om du arbetar inom vår sälj eller leveransorganisation så kommer du vara delaktig i att få till automatisering av tråkiga och monotona arbetsprocesser. Vipetech är ett företag för medarbetare som vill prestera och skapa värde för sina kunder och vår typiske medarbetare är öppen och tillgänglig för sina kunder.

Nyutexaminerad och utan erfarenhet?

Inga problem! – Vi tar vara på kunskaper från dig som är erfaren precis som vi försöker lära upp dig som är nyutexaminerad så att du kan bli framgångsrik i din roll hos oss. Tillsammans med dina kollegor kommer du få ta dig an spännande utmaningar i olika typer av automatiseringsuppdrag där du dessutom får ansvara för egna uppdrag och affärer.

Praktisera hos oss

Är du studerande och söker praktik så kan Vipetech vara ett utmärkt bolag att vara på. Det ger dig möjlighet att uppleva hur det är att arbeta på Vipetech samtidigt som vi får lära känna dig. Tillsammans med någon av våra chefer skräddarsys din praktik för att passa din utbildning och dina förväntningar.

Lediga jobb

Här listas våra lediga tjänster

Skicka en spontanansökan

* Obligatoriska fält

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält