Utbildningar och konsulttjänster

För att säkerställa att våra kunder har rätt kompetens för att hantera våra tjänster har vi ett brett utbud av utbildningar.
Med hjälp av konsulter anpassar vi vårt stöd efter dina behov och hjälper dig på just det sätt som du behöver

Bli proffs på Automation
och att förbättra processer

Vi har en mängd olika utbildningar kopplade till de produkter som vi säljer och levererar. Ni kan välja mellan utbildningar på plats hos er, på distans eller via e-learning.

Vi tillhandahåller även många färdiga digitala utbildningspaket med tillhörande certifiering, exempelvis RPA-certifieringar.

Exempel på utbildningar

Rätt stöd vid rätt tillfälle
för rätt utveckling

Vi tillhandahåller både generella konsulttjänster, exempelvis utveckling, teknisk projektledning, processanalys och test samt förvaltning liksom specialisttjänster.

Våra konsulttjänster är direkt kopplade till de produkter som vi säljer och levererar eller som resurskonsulting för kunder med behov av hjälp. Vi är stora på leverantörer såsom UiPath, Tungsten Automation (fd Kofax), Readsoft och Addoro.

Vårt specialistområde är automation med hjälp av RPA.

Exempel på konsulttjänster

Fråga oss

Ibland kan det också var skönt att ha en konsult på plats som sitter ner med er och stöttar er med era specifika utmaningar.

Vi erbjuder ett fördelaktigt konsultstöd skräddarsytt helt efter ert aktuella behov. Fråga oss, så hjälper vi dig att hitta rätt konsultstöd eller utbildning utefter vad just ditt företag behöver.

* Obligatoriska fält 

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält