Vipetech – En av vinnarna på Kofax Partner Awards 2022!

Kofax är en global ledare inom Intelligent Automation och erbjuder en mängd lösningar för att automatisera och optimera företags processer. Kofax Partner Awards erkänner och belönar partners som visar framstående prestationer, engagemang och expertis inom Kofax plattformar och lösningar.

Vipetech har utmärkt sig genom att ha flest certifierade medarbetare gällande Kofax produkter på den nordiska marknaden. Detta visar på kompetens och expertis avseende Kofax plattformar och lösningar inom området Intelligent Automation.

“Vi är mycket stolta över att få ta emot priset för flest certifierade medarbetare på Kofax produkter”, säger försäljningschef, Victor Strömberg.

“Detta är en bekräftelse på vårt engagemang i att alltid leverera högsta kvalitet och vår dedikation till att utveckla våra medarbetares kompetens. Vi är engagerade i att fortsätta vårt samarbete med Kofax genom att leverera innovativa lösningar för optimering av våra kunders processer och därigenom bidra till betydande affärsnytta.”

För mer information om Vipetech och våra erbjudanden, läs mer under Lösningar i menyn.

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält