Våra partners lyfts fram som ledare inom Intelligent Automation

Vipetech är en stark aktör inom området Intelligent Automation på den svenska marknaden. Vi arbetar med flera partners för att skapa bästa möjliga automationslösningar för våra kunder. I en omfattande studie och utvärdering av Zinnov Zones, Intelligent Automation (IA) Platforms H1 2023, har över 100 olika plattformar analyserats. I rapporten pekas två av våra samarbetspartners ut som ledare. Det är dels UiPath inom Intelligent Automation, dels Kofax inom Intelligent document processing.

”Det är en bekräftelse på att vi jobbar med marknadens starkaste lösningar. Det betyder i sin tur att vi kan hjälpa våra kunder, befintliga och nya, med anpassade automationslösningar för sin verksamhet, vilket innebär att en lång rad områden inom allt från inköp och IT till HR och ekonomi kan digitaliseras, automatiseras och kvalitetssäkras”, säger Victor Strömberg, försäljningschef.

Utvärdering av Intelligent Automation platforms

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält