Möt Andreas Barisic – ny säljare i Göteborg

Andreas startade sin karriär på Vipetech under sin utbildning på sälj- och marknadshögskolan. Han läste internationell sälj och marknadsföring. På plats hos oss visade han framfötterna och efter praktiken har han tagit en ordinarie plats i vårt säljteam.

Varför blev det Vipetech för dig?

Vipetech var en kandidat som stack ut. Jag tyckte att företagets lösningar verkade intressanta att jobba med, det verkade som något för framtiden. Efter att ha fått ett gott intryck från företaget och dess medarbetare, blev det ett enkelt val för mig.

Har du kunnat dra nytta av din utbildning i ditt jobb? Är säljyrket som du har tänkt dig?

Ja, absolut. Jag har kunnat använda vissa knep och kunskaper som jag fått med mig via utbildningen. Jag känner också att det är roligare än vad jag förväntade mig. Att arbeta med försäljning är verkligen något som jag vill göra framöver, så jag har hamnat helt rätt!

Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar så lägger jag energi på fotbollen. Jag spelar i Göteborgsklubben Torslanda IK. Mycket tid går åt till det såklart, att träna. Både att spela fotboll och att vara på gymmet. Utöver det så älskar jag att spendera tid med familj och vänner, inget slår en gofika och pratstund ute i solen någonstans med en kamrat eller två!

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält