Webbinarium riktat mot assistansbolag – Vipetechs digitala medarbetare frigör tid.

Vår kund Alminia deltar och berättar vad en digital medarbetare inneburit för dem i form av ökad effektivitet.

 

Vipetech bjuder härmed in till ett webbinarium kring hur assistansbranschen kan jobba smartare med hjälp utav ny teknik. Genom att låta en digital medarbetare ta hand om dina manuella, tidskrävande arbetsuppgifter frigör du tid och skapar en effektivare arbetsplats.

 

Vipetech har under det senaste året hjälpt ett flertal assistansbolag att automatisera olika manuella arbetsuppgifter. Sjuklönehantering, onboarding samt offboarding av personal, utläggshantering och manuell fakturering är alla arbetsuppgifter som företag inom assistansbranschen historiskt sett har lagt väldigt mycket tid på. Genom att istället låta en mjukvarurobot utföra dessa arbetsuppgifter minimeras risken för slarvfel samtidigt som vi frigör tid för personalen, tid som istället kan läggas på brukarna och de anställda.

 

Med på webbinariet är även vår kund Alminia AB som berättar om sin syn på tekniken och vad deras digitala medarbetare ”Pippi” har inneburit för dem och deras verksamhet.

 

Vi vill med detta webbinarium föreläsa om:

  • Tekniken bakom en digital medarbetare
  • Exempel på lämpliga processer att automatisera, kopplat mot assistansbranschen
  • Vipetech berättar om hur ni enkelt kommer igång med digitala medarbetare
  • Alminia berättar om sin syn på RPA och vad de fått ut av tekniken

 

WEBBINARIUM | Assistansbranschen behöver en digital medarbetare

Datum: 18 februari 2022

Tid: 10.00-10:45

 

REGISTRERA DIG HÄR

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält