Stolta sponsorer av Hand in Hand Sweden

Hand in Hand är en ideell organisation som med hjälp av företag runt om i Sverige bekämpar fattigdom i utsatta länder. Med entreprenörskap och att skapa arbetstillfällen som sitt primära fokus, hjälper de människor i främst Indien, Zimbabwe, Kenya och Afghanistan att själva kunna försörja sig.

I över fem år har vi på Vipetech engagerat oss i organisationen och stöttat med finansiella bidrag. Vi tror på entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa världsfattigdomen. Vårt främsta fokus är att ge stöd åt kvinnor.

”Vi som företag vill göra nytta och det på ett område som vi tror på. Att få stötta framför allt kvinnor i utsatta länder och ge dem bättre förutsättningar känns som en väldigt god sak”, säger Peter Berglund, CEO.

2020 finansierade Vipetech, tillsammans med två andra företag, ett byprojekt i Kenya. Projektet pågår under 2,5 år och tränar 250 personer till att driva småföretag, vilket i sin tur leder till att deras familjer har råd att köpa mat, mediciner och kan finansiera barnens skolgång. Vi är mycket stolta över vårt engagemang i Hand in Hand. Vi skapar jobb och jobb bekämpar fattigdom.

“Vi på Vipetech tror att lösningen är små familjeägda företag där entreprenörskap och individens egen handlingskraft får fritt utlopp. Med rätt verktyg kan de själva därmed förändra hela familjens situation.”

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält