Lär känna vår supportchef – Cecilia Rydell

Cecilia Rydell har arbetat hos oss på Vipetech sedan våren 2019. Hon började i rollen som supporttekniker men är sedan 1,5 år tillbaka supportchef på bolaget. Lär känna Cecilia – en hundmamma som brinner för IT – och få en inblick i hur det är att arbeta med support och projekt hos oss på Vipetech:

Varför tycker du att det är spännande med IT?
Jag pluggade ekonomi-management på gymnasiet och på fritiden hjälpte jag mina kompisar att koda deras bloggar. Jag tyckte det var väldigt roligt, så jag beslutade mig för att gå vidare med intresset och pluggade därför vidare inom ekonomi och IT på högskolan. Vi hade alltid IT-kurserna under höstterminerna och jag tyckte alltid att livet var lite roligare just på hösten. Jag har verkligen hamnat helt rätt, jag bara vet det.

Hur hamnade du på Vipetech?
Jag känner några av de som jobbar här sen tidigare, vi har studerat tillsammans på högskolan. De talade väldigt gott om Vipetech och eftersom jag hade erfarenhet inom support och digitalisering från mitt tidigare arbete kändes det som en roll som skulle passa mig.

Vad innefattar din roll som supportchef?
Jag jobbar fortfarande operativt med supportärenden och projekt i ett team med tekniska konsulter och projektledare. Utöver det har jag det övergripande ansvaret över supportverksamheten. Jag sätter rutiner och ser efter vart det finns behov av ändring samt utveckling av supportverksamheten. Jag har också ansvar för att kollegornas behov tillgodoses och att alla projekten flyter på.

Vad är det bästa med din roll?
Att Vipetech har en bank av så bra lösningar som tydligt hjälper och förbättrar kundernas vardag. Eftersom vi arbetar med externa produkter kan vi verkligen välja den lösning som kommer fungera bäst för kunden. Genom att tillgodose deras behov, hjälper vi dem att spara tid och pengar. Det bästa som finns är att vid en uppföljning få höra att det vi implementerat har hjälpt dem förbättra sin verksamhet och att de är nöjda.

Skulle du rekommendera andra att söka jobb på Vipetech?
Verkligen. Utöver att vi hittar på mycket roligt tillsammans för att stärka teamet, så är det ett bolag där samtliga medarbetare verkligen blir sedda. Eftersom det är ett mindre företag blir man verkligen delaktig i den spännande tillväxtresa som företaget just nu gör, och alla har en chans att vara med och påverka. Dessutom belönas prestationer och vi har kickoffer två gånger per år. Det är väldigt uppskattat, både av mig och mina kollegor.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag är hundmamma till en rescue-hund från Irland, så jag umgås mycket med min greyhound och sambo. Vi adopterade honom sommaren 2020 och sedan dess har jag tjatat hål i huvudet på både vänner och kollegor om honom. Han förgyller verkligen livet.

Tycker du att Vipetech låter som ett företag i din smak? Är du intresserad av IT och skulle trivas med att arbeta i supporten samt få Cecilia som kollega? Läs mer och ansök till tjänsten som teknisk konsult redan idag!

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält