UiPath utsett till ledare inom IDC MarketScape: Worldwide Cloud Testing 2022 Vendor Assessment

Genom att göra det möjligt för kunder att bygga automatiseringar snabbare, testa en rad olika tekniker och proaktivt lösa problem, hjälper UiPath Test Suite till med att säkerställa att applikationer och automatiserade processer är robusta och motståndskraftiga.

 

 

UiPath tillkännagav för några veckor sedan att de har utsetts till leader inom IDC MarketScape: Worldwide Cloud Testing 2022 Vendor Assessment – Empowering Business Velocity . Rapporten, som publicerades i mars 2022, undersöker trender och olika plattformar för användning av molntester och deras inverkan på organisatorisk framgång genom utveckling av säker, högkvalitativ mjukvara.

 

I rapporten nämner IDC de fördelar UiPath får av att kombinera sin RPA-teknologi med lösningar för testning av automatiseringar.

 

I rapporten skriver Melinda-Carol Ballou, forskningschef för IDC:s Application Life-Cycle Management (ALM) program så här:

 

”Bredden och djupet i UiPaths RPA-portfölj ger en solid grund för företagets testportfölj. Den öppna arkitekturen och API-integreringsstrategierna positionerar UiPath för att utöka sin testportföljfunktionalitet samtidigt som företag blir alltmer beroende av RPA.”

 

Ballou fortsätter vidare med:

 

”Efterfrågan växer på att testa affärskritiska RPA-komponenter och funktioner som har blivit allt viktigare i takt med framväxten av no-code-utveckling, vilket UiPath är synnerligen väl positionerat för att hantera. UiPath har en unik möjlighet att utnyttja sin portfölj både för mjukvarutestning och för att möta efterfrågan på RPA-testning.”

 

UiPath Senior Vice President of Product Management, Testing Products, Dr. Gerd Weishaar, tillade:

 

”Vi vill att vår plattform ska göra det möjligt för varje företag att vara ett helt automatiserade. Det innebär att vi ska tillhandahålla lösningar som gör att företag kan skala automatisering och dra full nytta av den genom hela sin verksamhet genom styrkan i vårt molnerbjudande.”

 

“Vi är den första RPA-plattformen som erbjuder automatiserad RPA-testning, och vi fortsätter att vara innovationsledare när det gäller att tillhandahålla ett lättanvänt, skalbart, flexibelt automatiserat testverktyg som ger överlägsen testkapacitet till RPA-team såväl som applikationstestningsteam. Vi är otroligt stolta över vårt erkännande från IDC MarketScape, och vi tror att det bekräftar automatiseringens roll på marknaden för mjukvarutestning.”

 

UiPath Test Suite snabbar upp digital transformation genom företagsautomation. Den kombinerar den ledande RPA-tekniken med de bästa testmöjligheterna för att på ett hållbart sätt accelerera skalningen genom proaktiv testning, samt ett konsekvent tillvägagångssätt för att skapa och distribuera automatiseringar. Organisationer som använder UiPath Test Suite för sin applikationstestning och sitt RPA-behov tar det första steget i att skapa en automatiseringspraxis i världsklass som kommer att påskynda skalningen. Det sker genom att:

  • Centralisera styrningen, genom att använda en gemensam automatiseringsplattform och tillvägagångssätt.
  • Bygga upp automatiseringsmomentum, genom att dela automatiseringar mellan test- och RPA-team.
  • Se till att varje automatisering som används är motståndskraftig, kompatibel och högpresterande.
  • Dela kompetens, erfarenhet och automationsresurser över hela organisationen.

Ett kostnadsfritt utdrag från IDC MarketScape: Worldwide Cloud Testing 2022 Vendor Assessment finns tillgängligt här.

 

Om Vipetech

Vipetech är ett Gasellföretag inom IT och har som affärsidé att hjälpa företag och organisationer till ökad effektivitet, bättre lönsamhet och större arbetsglädje. Det gör vi med hjälp av marknadens främsta automatiseringslösningar och en djup förståelse för företagetsarbetsprocesser. Vi är en av Sveriges största partners till bland annat UiPath och har lång erfarenhet kring Robotic Process Automation (RPA).

 

Om UiPath

UiPath har visionen att leverera Fully Automated Enterprise™, där företag använder automation för att öppna upp sin fulla potential. UiPath erbjuder en heltäckande plattform för automatisering, som kombinerar ledande Robotic Process Automation (RPA)-lösningar med en komplett uppsättning möjligheter som gör det möjligt för varje organisation att snabbt skala digital affärsverksamhet.

 

Om IDC MarketScape

IDC MarketScape-leverantörsbedömningsmodell är utformad för att ge en översikt över konkurrenskraften hos IKT-leverantörer (informations- och kommunikationsteknik) på en given marknad. Forskningsmetoden använder sig av en rigorös poängmetod baserad på både kvalitativa och kvantitativa kriterier som resulterar i en grafisk illustration av varje leverantörs position inom en given marknad.

IDC MarketScape tillhandahåller ett tydligt ramverk där produkt- och tjänsteerbjudanden, kapacitet och strategier samt nuvarande och framtida marknadsframgångsfaktorer för IT- och telekommunikationsleverantörer kan jämföras på ett meningsfullt sätt. Ramverket ger också teknikköpare en 360-graders bedömning av styrkorna och svagheterna hos nuvarande och blivande leverantörer.

 

 

Senaste nyheter

Vill du veta mer om vad du kan automatisera?

Tveka inte att höra av dig!

Robotic Process Automation ➔

RPA gör ditt företags rutinmässiga, administrativa uppgifter och frigör tid som istället kan användas till utveckling och tillväxt.

Ett sätt att smidigt utbyta och överföra elektronisk information mellan två parter.

Dokumenttolkning ➔

Informationen kan komma på olika medier såsom papper, pdf, XML eller annan input.

Utbildning ➔

Vi erbjuder anpassade utbildningar kring de tjänster vi erbjuder för att du ska känna dig trygg i att hantera dem.  

Konsulttjänster ➔

Med hjälp av konsulter anpassar vi vårt stöd efter dina behov och hjälper dig på just det sätt som du behöver. 

Support ➔

Via vår egen supportportal erbjuder vi hjälp och handledning om du behöver hantera problem eller frågeställningar. 

Nyheter ➔

Ta del av det senaste från vår värld. Här samlar vi alla nyheter som är relevanta för det vi sysslar med och som du har nytta av.

Webbinarier ➔

Vill du lära mer? Vi publicerar regelbundet webbinarier som fördjupar och förklarar vår teknik och hur du kan använda den. 

FAQ ➔

Här har vi samlat de vanligaste frågorna från kunder. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer.  

Blogg ➔

Vi vill att du ska förstå. Därför arbetar vi kontinuerligt med att publicera inlägg som berättar och utbildar. 

Affärsidé och vision ➔

Vi arbetar ständigt för att bli marknadens främsta inom automationslösningar och ditt självklara val. 

Miljöpolicy ➔

Vi bidrar till en miljövänlig installation, användning och arbetsplats där resurser utnyttjas maximalt och optimalt. 

Samarbetspartners ➔

Vi väljer samarbete för att nå vår vision om att bli marknadens främsta inom automationslösningar. 

Karriär ➔

Vill du också vara med och skapa framtidens arbetsplatser? Kolla in våra lediga tjänster.