Möt vår nyanställda konsultchef Mia Hussner

Du har arbetat hos oss sedan i början av året. Vart jobbade du innan?
Jag var på ett företag som heter RTS. Det är, enkelt beskrivet, ett konsultbolag med produkter och tjänster för datacenter. I min roll som Managed Services Manager ansvarade jag för våra managerade tjänster kopplade till bland annat infrastruktur och säkerhet.

 

Hur kommer det sig att du hamnade på Vipetech?
Jag kommer från början ifrån mjukvarubranschen och jag har länge längtat tillbaka till just systemutveckling och allt det häftiga som man kan göra med olika mjukvaror för att påverka effektiviteten och slutkunders upplevelse av företag som har koll på sina processer. Dessutom hade jag sneglat en hel del på AI och automation, det är ett riktigt roligt område som hela tiden utvecklas. Nu märks det tydligt att tajmingen är rätt, marknaden börjar mogna och det finns en större medvetenhet kring automatisering och RPA hos de beslutsfattare vi möter på daglig basis.

 

Hur länge har du varit intresserad av teknik?
Alltid. Även om jag hade andra yrkesplaner innan, så har jag alltid tyckt att det varit fantastiskt vad man kan åstadkomma med riktigt bra teknik. Jag älskar att jobba med att ständigt förbättra och modernisera och det hade inte varit möjligt utan IT. Hela världen är beroende av det, på ett eller annat sätt, och det tycker jag har visat sig – framför allt de senaste två åren.

 

Vad arbetar du med i din roll som konsultchef?
Just nu prioriterar jag nuläget, hur vi kan bli en ännu bättre partner för våra kunder. Samtidigt som vi automatiserar och underlättar för andra behöver vi själva hela tiden förbättra oss och ligga i framkant. Men jag kommer också att vara med och driva den tillväxt som vi ser att företaget kommer göra framåt. Samtidigt sköter jag leveransdelen av våra professionella tjänster – projektledning, utveckling av automation, mjukvaror och support.

 

Vad är det bästa med företaget och din position?
Jag tycker det är roligt att samarbeta, speciellt med så kompetenta människor som finns i företaget. Vi alla har samma inställning till service och hur vi på bästa sätt kan hjälpa våra kunder. Sen är det roligt att företaget är mindre, samtidigt som det har gjort en fantastisk tillväxtresa de senaste åren. Grundarna är fortfarande kvar i bolaget och arbetar operativt. Det upplever jag inbringar förtroende och avspeglas i hur vi alla mår. Vi har ett genuint omhändertagande av varandra och det är ett företag med ett stort hjärta.

 

Vad skulle du säga till någon som funderar på att söka jobb på Vipetech?
Ta chansen att arbeta inom ett område som är väldigt hett, och det på ett företag där det finns otroliga möjligheter att påverka sina arbetsuppgifter. Det är bara fantasin som sätter gränser och allas idéer är lika välkomna.

 

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag har ett fritidshus i Roslagen som jag åker till så fort jag får chansen. Jag älskar naturen och tar mig gärna ut på olika strapatser, inte minst med min kajak.

 

Välkommen till oss, Mia!

Senaste nyheter

Vill du veta mer om vad du kan automatisera?

Tveka inte att höra av dig!

Robotic Process Automation ➔

RPA gör ditt företags rutinmässiga, administrativa uppgifter och frigör tid som istället kan användas till utveckling och tillväxt.

Ett sätt att smidigt utbyta och överföra elektronisk information mellan två parter.

Dokumenttolkning ➔

Informationen kan komma på olika medier såsom papper, pdf, XML eller annan input.

Utbildning ➔

Vi erbjuder anpassade utbildningar kring de tjänster vi erbjuder för att du ska känna dig trygg i att hantera dem.  

Konsulttjänster ➔

Med hjälp av konsulter anpassar vi vårt stöd efter dina behov och hjälper dig på just det sätt som du behöver. 

Support ➔

Via vår egen supportportal erbjuder vi hjälp och handledning om du behöver hantera problem eller frågeställningar. 

Nyheter ➔

Ta del av det senaste från vår värld. Här samlar vi alla nyheter som är relevanta för det vi sysslar med och som du har nytta av.

Webbinarier ➔

Vill du lära mer? Vi publicerar regelbundet webbinarier som fördjupar och förklarar vår teknik och hur du kan använda den. 

FAQ ➔

Här har vi samlat de vanligaste frågorna från kunder. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer.  

Blogg ➔

Vi vill att du ska förstå. Därför arbetar vi kontinuerligt med att publicera inlägg som berättar och utbildar. 

Affärsidé och vision ➔

Vi arbetar ständigt för att bli marknadens främsta inom automationslösningar och ditt självklara val. 

Miljöpolicy ➔

Vi bidrar till en miljövänlig installation, användning och arbetsplats där resurser utnyttjas maximalt och optimalt. 

Samarbetspartners ➔

Vi väljer samarbete för att nå vår vision om att bli marknadens främsta inom automationslösningar. 

Karriär ➔

Vill du också vara med och skapa framtidens arbetsplatser? Kolla in våra lediga tjänster.