SimpleSign och E-signering

Har du någonsin känt frustration över den tid det tar att hantera olika former av avtal? Då är det i så fall dags att utforska SimpleSign – vår smarta e-signeringstjänst som förenklar avtalshantering.

Fördelar med SimpleSign och e-signering

Men vilka är då fördelarna med att implementera ett digitalt signeringsverktyg i er verksamhet?

Snabbare processer  Med SimpleSign kan du skicka avtal digitalt och få dem signerade på sekunder. Med det slipper du långa ledtider av att vänta på en papperskopia, samtidigt som ni slipper onödig pappershantering. Det blir billigare för dig och kunden, samtidigt som vi alla sparar in på onödigt pappersbruk, vilket i sin tur gynnar klimatet. En så kallad win-win-lösning!

Spårbarhet – Förstå när och hur dina kunder interagerar med dina dokument. Få anpassade realtidsuppdateringar om varje dokumentinteraktion och få full kontroll över processerna.

Smarta mallar: Bygg attraktiva och intelligenta avtalsmallar med drag-and-drop, för en enkel dokumenthantering inom företaget. Ni kan dela dem inom hela företaget eller med specifika avdelningar, allt för att öka smidigheten och effektivisera avtalsprocessen. Med färdiga mallar fixar ni nya avtal för era kunder på nolltid.

Flera signerande parter: Samla underskrifter från flera parter inom samma dokument – utan krångel och olika versioner. Med SmartSign kan ni skapa fördefinierade signeringsordningar för specifika flöden, allt specialanpassat efter just era behov.

Enkel åtkomst: Alla dina avtal samlas på en säker och sökbar plats, utan några jobbiga papperskopior att hålla koll på. Med intelligenta sökfunktioner kan du snabbt hitta och dela dokument inom din organisation. Du och dina kollegor kan tillsammans jobba med ett avtal och spara det i realtid.

Avtalshantering: Få specifika påminnelser när era avtal är på väg att löpa ut och behöver omförhandlas.

Spendanalys: Få en enkel överblick över dina kostnader och intäkter inom respektive avtalskategori, med det digitala verktyget får ni en enkel överblick över var kostnaderna ligger någonstans.

Låt oss hjälpa din förenkla er avtalshantering och frigöra tid för viktigare arbetsuppgifter.

Har du frågor och funderingar? Vill du ha hjälp att komma i gång? Hör av dig till Mikael Furö, 0708–288 873 eller mikael.furo@vipetech.com.

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält