Kofax blir Tungsten Automation

En av Vipetechs stora partners, Kofax, har bytt namn och kostym. Företaget heter nu Tungsten Automation, men kommer fortsatt att erbjuda samma tjänster och tror på en stark utvecklingsresa tillsammans med Vipetech.

Kofax, en mångårig partner till Vipetech, gör nu en nysatsning och blir Tungsten Automation. Företaget kommer att bibehålla sitt starka utbud, där de är världsledande inom flera avdelningar, men byter namn och grafisk profil.

– Tungsten Automation representerar ett viktigt moment i vår resa, nu när vi fortsätter att expandera vårt utbud med de senaste teknologiska lösningarna för att möta behoven hos våra kunder, säger Reynolds Bish, vd för Tungsten Automation i ett pressmeddelande.

Vipetechs samarbete med Tungsten Automation, innebär att Vipetechs kunder får möjligheten att integrera än fler smarta automationslösningar i sina verksamheter.

Tungsten Automation är en global ledare inom, bland annat, Intelligent Automation, och framtiden för samarbetet mellan Vipetech och TA är fortsatt starkt och solitt.

Vill du veta mer hur vi på Vipetech arbetar tillsammans med Tungsten Automation och hur vi kan hjälpa er verksamhet? Kontakta oss redan i dag!

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält