Artificiell Intelligens

Självlärande system

AI är ett hett område inom IT. Genom att kombinera självlärande system med RPA tar vi den digitala medarbetaren till en helt ny nivå.

Förbättra automatiseringen

Artificiell intelligens är förmågan hos datorprogram och robotar att efterlikna människans naturliga intelligens. AI tar till sig olika kognitiva funktioner, som förmågan att lära sig rutinmässiga uppgifter utantill, förstå olika språk, lösa problem, planera en sekvens av flera handlingar samt att generalisera. AI kan tillämpas på bland annat maskininlärning, chatbotar och business intelligence.

När det kommer till RPA och effektivisering av ett företags rutinmässiga arbetsprocesser, hjälper AI till att förbättra automatiseringen ytterligare. Därigenom kan företag identifiera nya möjligheter, minska kostnader och förbättra produktivitet. Man kan beskriva det som att AI är hjärnan, och RPA händerna. Med andra ord så kan kombinationen av de två utveckla en mjukvarurobot som kan utföra komplexa uppgifter på ett felfritt sätt för ditt företags räkning.

Kom igång med AI i kombination med RPA

Artificiell intelligens tar RPA, Robotic Process Automation, till en ny nivå. Med AI-förbättrade automationer kan företag identifiera nya möjligheter, minska kostnaderna och förbättra produktiviteten. AI inom RPA kan hjälpa ditt företag att identifiera processer för automatisering, hitta mönster i tolkade data för att hjälpa till med och påskynda beslutsfattande samt att minimera risken för fel.

För att enkelt förklara sambandet mellan AI och RPA, kan samarbetet liknas vid att AI är hjärnan och RPA händerna. När de kombineras kan komplexa uppgifter utföras effektivt och säkert.

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

För att ladda ner denna PDF behöver du först fylla i ditt namn och e-post.