Ny smart lösning för automatiserad kontering

Artificiell intelligens och dess användningsområden är i snabb tillväxt. Med Vipetech AI by Snowfox får du en resurseffektiv lösning för automatisk kontering av inkommande omkostnadsfakturor som saknar inköpsorder.

Med hjälp av intelligent automation kan repetitiva och regelbaserade arbetsuppgifter utföras utan avbrott, dygnet runt samt med hög säkerhet och hög kvalitet. Det gäller ekonomi i allmänhet och omkostnadsflöden i synnerhet. Företag med stora mängder fakturor utan inköpsorder kan göra förbättringar och vinster med hjälp av Vipetech AI.

– Denna lösning riktar sig specifikt till företag som har 10 000 fakturor eller mer per år och som jobbar med manuell kontering och attest. Den främsta vinsten med Vipetech AI är att det manuella jobbet kan reduceras kraftigt vilket frigör resurser samtidigt som risken för fel minimeras till det obefintliga, säger Victor Strömberg, försäljningschef på Vipetech.

Effektiv redan vid implementering

Automatiserad hantering av omkostnadsfakturor med hjälp av AI är överlägset regelbaserad automatisering. Förklaringen till det ligger i svårigheten i att skapa regler för omkostnadsfakturor som inte är tillräckligt repetitiva för att kunna automatiseras med enkla regler. Lösningen med AI blir däremot effektiv redan vid implementation eftersom den först tränats på historiska fakturadata och därefter kontinuerligt övervakas och analyseras för att vara uppdaterad och därmed undvika misstag i konteringen.

– Det finns ett stort intresse för intelligent automatisering av administrativa arbetsuppgifter, inte minst inom ekonomi och inköp. Med vår nya AI-baserade lösning kan vi hjälpa företag att öka sin effektivitet och kvalitet med hjälp av automatisk kontering av inkommande omkostnadsfakturor, slutar Victor Strömberg.

Läs mer om Viptetech AI by Snowfox

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält