CellMark investerade i PDF-lösning för hela koncernen

På i stort sett alla företag finns en PDF redigerare installerad på licens. De allra flesta är bekanta med Adobe Acrobat, som förenklar det dagliga arbetet kring PDF-dokument. Vi på Vipetech har en bättre lösning. Med vår mjukvara, Power PDF, kan ett företag på ett mer kostnadseffektivt och produktivt sätt få tillgång till ett program som möjliggör all typ av redigering och hantering i, till och från ett pdf-dokument.

”Det är ett komplett verktyg som underlättar för det dagliga kontorsarbetet. Det innehar många funktioner, så som att redigera text, konvertera filer, maska bort innehåll och signera dokument, och har ett oerhört användarvänligt gränssnitt. Det efterliknar en Microsoft officelösning, ett universellt gränssnitt, och gör det därför det lättare för användaren att navigera i”, säger Andreas Barisic, säljare på Vipetech.

När CellMark, ett globalt företag inom handel med skogsprodukter, som suttit i olika typer av PDF-redigerare likväl som gamla versioner såg sig om efter en koncerngemensam lösning föll valet på Vipetech och PowerPDF.

”Det är egentligen inte en nödvändig väg för mig, eftersom jag ofta handlar direkt av en mjukvaruleverantör. Men Kofax pekade på Andreas och Vipetech och det visade sig vara den rätta vägen att gå”, säger Håkan Enhager, global IT-chef på CellMark och fortsätter:

”Vi letade efter en konstant lösning för hela koncernen, som skulle fungera för vår verksamhet i mer än 30 länder och processen har löpt på bra från start till slut. Vipetech och Andreas har gett ett bra stöd hela vägen och givit snabba svar då frågor har uppstått.”

Håkan Enhager understryker att ha en fungerande PDF-redigerare är lika mycket ryggrad i verksamheten som att ha en mejlapplikation. Därför är han tacksam över att via Vipetech ha hittat ett alternativ som kan skjutas ut på alla anställdas datorer, samtidigt som lösningen är mer kostnadseffektiv än marknadens andra alternativ.

”Vi har varit igång sedan september och är mycket nöjda med den applikation som Vipetech tillhandahåller.”

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

För att ladda ner denna PDF behöver du först fylla i ditt namn och e-post.