Unit4 Connect 2019

Nu är det inte långt kvar till startskottet för Unit4 Connect 2019 kundkonferans. Vi ser så fram emot att träffa alla er deltagare, partners och experter för två dagar fyllda med seminarier, nätverkande och festligheter.

Vi på Vipetech är samarbetspartner till Unit 4 och vi arbetar med automatisering av processer med hjälp av olika programvarulösningar. Våra verksamhetsområden är till stor del inriktade på robot process automatisering, automatiseringar av leverantörsfakturaprocesser och kundfaktura/hyresaviseringar.

I vårt samarbete med Unit 4 så hjälper vi bland annat deras kunder med intag av leverantörsfakturor till Agressos leverantörsfaktura-modul. Med intag av leverantörsfakturor så menar vi tolkning av papper, pdf och mottagande av e-faktura.

Vi är platinum partner för programföretaget Kofax där fakturaprogramvaran Readsoft är mest känd. Vi hjälper Unit4s kunder med uppgraderingar, konsulttjänster, support samt migrering av äldre installationer till den moderna molntjänsten, Readsoft Online. För de som inte vill hantera mottagandet av leverantörsfakturor har vi även servicebyrå och operatörstjänster för e-faktura, extern skanning och tolkning av fakturor.

Några av de Unit 4 kunder som vi hjälper idag är:

  • ATG
  • Knivsta Kommun
  • Ånge kommun
  • HIQ
  • Landskrona Energi mfl.

Hoppas vi ses på Unit4 Connect 2019!

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält