Svenska Krämfabriken AB

Svenska Krämfabriken AB har valt att automatisera hanteringen av alla sina fakturor med Vipetechs lösning, Distribution Cloud.

– Det är fantastiskt att slippa de flesta pappersfakturorna, säger controllern Lena Mases.

Med Vipetechs Distribution Cloud (VDC), har deras arbete både förenklats och förbättrats

Oavsett om det är en pappers- eller e-faktura och om den skickas med vanlig post eller via e-post, hanteras den på Krämfabriken med Vipetechs egen lösning.

– Det fanns många konkurrerande system för elektronisk fakturahantering när vi funderade på att skaffa ett 2014, men VDC-tjänsten hade rätt prisläge, säger Lena Mases.

Hon tycker också att Vipetech gjorde en bra presentation.

– Ett annat bolag lämnade offert på ett jättebelopp. Dessutom tyckte vi att denna lösning verkade funktionell och bra. Den fick dessutom fina rekommendationer av andra som använde den, säger Lena Mases.

Krämfabriken skriver inte längre ut speciellt många fakturor, utan det mesta sker automatiskt. Även bilagor och underlag kan sammanföras med de rätta fakturorna på elektronisk väg.

Företaget har egen tillverkning och försäljning av hudvårdsprodukter, fotsalvor, hygienartiklar och handsprit. I april 2015 började Krämfabriken att använda Vipetech Distribution Cloud och resultatet blev en direkt förbättring, sedan orderavdelningen direkt slapp undan en massa manuellt arbete.

– Den har fungerat jättebra från första stund även om det krävdes en hel del arbete med att bland annat skapa olika fakturamallar på olika språk, säger Lena. Vipetechs konsulter hjälpte dock Krämfabriken med layouterna.

– De var väldigt trevliga och samarbetsvilliga. Och hittills är det inget som inte gått att lösa.

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

För att ladda ner denna PDF behöver du först fylla i ditt namn och e-post.