PowerPDF vinner flera priser hos TrustRadius

TrustRadius är en av världens största recensionssajter för olika former av teknologi. Med över 500 000 recensioner, och tolv miljoner årliga besökare, är det en välkänd aktör för många som behöver vägledning i olika former av val.

Årligen delar de ut flertalet priser i, där årets topprankade produkter och program bland alla recenserade vinner.

Tungsten Power PDF, ett verktyg som används för redigering av PDF:er, vann hela tre olika priser i 2023 års upplaga av TrustRadius Awards. Best Feature Set (Bästa funktionalitet), Best Relationship (Bästa kundfeedback) samt Best Value for Price (Bästa prisvärdhet), var de tre priser som Power PDF kammade hem.

I samband med alla hjärtans dag delade de även ut Most Loved Product, där den mest älskade mjukvaran bland alla TrustRadius besökare tilldelas ett pris. För andra året i rad kammade Tungsten Power PDF hem även det priset, i år konkurrerade de mot närmare 30 000 andra produkter.

För slutanvändaren på bolagen så kan det handla om en mix av funktionalitet, redigera PDF-filer, sätta samman dokument, göra olika dokument sök- och redigeringsbara, maska innehåll och mycket, mycket mer. Med Power PDF får du inte bara en PDF-mjukvara av högsta klass, men även till ett oerhört konkurrenskraftigt pris.

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält