Kofax utnämnd till ledare av Everest Group – för fjärde året i rad

Vår mjukvaruleverantör Kofax tar den ledande positionen när Everest Group gör sin årliga IDK PEAK Matrix, en analys som objektivt och datadrivet jämför service- och teknikleverantörer. Bedömningen baseras på leverantörers kapacitet, innovation och framgång på olika globala tjänstemarknader.

Kofax är, för fjärde året i rad, den leverantör som är ledande inom IDP, det vill säga lagrande av digitala enheter. Den data som företag idag dagligen tillhandahåller kommer ofta ostrukturerat och i stora högar. Vad Kofax möjliggör och bidrar med, bland annat genom RPA och artificiell intelligens, är ett enkelt och strukturerat sätt att agera och förstå den inkomna datan.

En del av Everest Groups motivering lyder:

”Kofax TotalAgility-plattform är ett integrerat automationserbjudande som kombinerar IDP, RPA, analys och bredare processorkestreringsmöjligheter. Kofax har erfarenhet av att betjäna kunder inom en rad industrier och processområden.”

Vi på Vipetech är stolta över att ha Kofax som leverantör och att vi genom dem möjliggör smarta automationslösningar för våra kunder.

Vill du läsa rapporten i sin helhet?
Ladda ner den här

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält