Transtema Network Services

Transtema Network Services valde Vipetechs READSOFT ONLINE för att automatisera sina arbetsprocesser.

Transtema Network Services bygger och underhåller nätinfrastruktur och levererar tjänster till alla delar av Sveriges fälttjänstmarknad. Företaget är en marknadsledande leverantör av fälttjänster i Sverige och är sedan 2018 en del av Transtema Group AB. – Fram till för ett år sedan scannade vi in alla fakturor manuellt vilket var otroligt tidskrävande, säger Anna Jansson.

Transtema Network Services tar emot cirka 2 500-3 000 fakturor per månad och att scanna in alla fakturor för hand motsvarade ungefär en heltidstjänst.

Tack vare Readsoft online kan nu personalen lägga sin tid på andra arbetsuppgifter och behöver inte oroa sig för några stopp i hanteringskedjan. Nu går alla elektroniska fakturor rakt in i systemet online. Därför är det också viktigt att ha tillgång till den support som Vipetech tillhandahåller.

Vi har haft ett nära samarbete med Vipetech under övergången till Readsoft online. Allt funkade från dag ett och vi har fått toppenbra hjälp.

Transtema Network Services räknar med att utveckla fler och fler användningsområden efterhand. De förstår hur vi arbetar och vad vi behöver. Readsoft online har verkligen förenklat vår fakturahantering och gjort att allting fungerar mycket smidigare för oss. Nu kan vi utveckla systemet ytterligare och bara bli ännu bättre, säger Anna Jansson.

“Eftersom vi inte haft Readsoft online så länge är vi fortfarande ganska nya på det här systemet och lär oss kontinuerligt. Vi har länge varit underbemannade och hårt pressade på ekonomiavdelningen så det innebär en stor lättnad för oss.”

Anna Jansson – Transtema Network Services

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

För att ladda ner denna PDF behöver du först fylla i ditt namn och e-post.