B3 Consulting Group

B3 Consulting Group valde Vipetechs READSOFT ONLINE för att automatisera sina arbetsprocesser.

B3 Consulting Group är ett konsultföretag inom IT och management. – Den typen av tjänster som Vipetech erbjuder passar oss bra och fungerar som ett fint komplement till det vi redan har. Vi gillar ny teknik och jobbar själva med digitala tillbehör.

Tidigare sorterades fakturorna manuellt och mejlades till rätt bolag. Nu går allt till samma ställe och länkas sedan vidare automatiskt vilket snabbat upp hela processen

– Det fungerar bra och frigör tid på ekonomiavdelningen till mer kvalitativa arbetsuppgifter. B3 Consulting Group är ett snabbt växande företag och tack vare Readsoft online går det nu snabbt och enkelt att lägga in nya bolag i systemet. – En annan fördel är att om ett bolag byter namn så kan vi lägga in både det gamla och nya namnet i en övergångsperiod vilket gör att fakturan hamnar rätt oavsett vilket namn det står, säger Andreas Bernlind. Han tycker att uppstarten med Readsoft online gick bra.

– Initialt tog det lite extra tid innan systemet lärde sig att tolka alla uppgifter på rätt sätt men nu flyter det på. Jag gillar att det har ett så användarvänligt och tydligt gränssnitt med pedagogiska symboler. Det ger oss koll på flödet och regelbundna statusuppdateringar.

B3 Consulting Group ser Vipetech som en bra samarbetspartner.
– Vipetech har varit lyhörda för våra behov och arbetat proaktivt och lösningsinriktat vilket vi uppskattar. Jag ser en stor potential för den här typen av tjänster och är övertygad om att vi kommer att automatisera fler processer i framtiden.

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

För att ladda ner denna PDF behöver du först fylla i ditt namn och e-post.