Vi söker en ny applikationstekniker

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidarare
Plats: Solna, Stockholm

Om oss

Vipetech är ett svenskt SaaS bolag som erbjuder programvarulösningar för automatisering och digitalisering av processer. Vi har en kontinuerlig tillväxtkurva och har idag kontor i både Stockholm och Göteborg.

Vipetech hjälper företag och organisationer till ökad effektivitet, bättre lönsamhet och större arbetsglädje. Med hjälp av marknadens främsta automatiseringslösningar bidrar vi med en djup förståelse för arbetsprocesser. Utöver att hjälpa våra kunder lägger vi stor vikt vid att ha kul tillsammans, både på och ibland utanför jobbet. Vi förespråkar omtänksam och skön stämning. Vi gillar tekniska framsteg, men lägger lika stor vikt vid den personliga utvecklingen.
Vi är stolta över att ha blivit nominerade till Gasellbolag och vår framgång hänger på våra medarbetare. Vår drivkraft att tillsammans lyckas och att leverera bra lösningar till våra kunder i en snabbväxande bransch är nyckeln till att Vipetech fortsätter att leverera framåt.

Rollen

Vi söker dig som vill vara en del av vårt växande support- och leveransteam. I dagsläget består det av 13 medarbetare.
Som applikationstekniker på Vipetech kommer du huvudsakligen att arbeta med uppgifter kopplade till 1st- och 2nd-line support, förvaltning och utveckling av utvalda lösningar och produkter ur Vipetechs portfölj. Du kommer att få lära dig hur våra lösningar fungerar och konfigureras.

Du kommer dessutom vara en del av implementationsprojekt som teknisk konsult samt hjälpa till med att hålla i kundutbildningar och stötta säljare i presale-processen.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Support och konfiguration av lösningar i Vipetechs portfölj
 • Utbilda användare i olika system
 • Felsökning
 • Tidrapportering
Vem är du?

Hos oss blir du en viktig del på vår spännande tillväxtresa där vi med teknik och smarta lösningar hjälper till att skapa affärsnytta och framtidens effektiva arbetsplatser. Vi sätter stor vikt på personliga egenskaper och ser gärna att du:

 • Har en positiv attityd och drivs av att arbeta i team med andra
 • Har stort fokus på problemlösning
 • Gillar att ta egna initiativ
 • Är noggrann och organiserad
 • Behärskar det svenska likväl som det engelska språket väl i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av mjukvarusupport eller liknande relevant arbetslivserfarenhet
 • Har kunskaper inom e-faktura B2B
 • Har kunskaper inom xml och/eller xslt
 Ansökning

Välkommen med din ansökan (cv + personligt brev) och eventuella frågor till cecilia.rydell@vipetech.com. Intervjuer görs löpande.
Om du vill veta mer om tjänsten eller om Vipetech som bolag, får du gärna slå Cecilia Rydell en signal på +46-8-410 956 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält