RO-Gruppen

”Det första jag tänker när jag hör namnet Vipetech är ordet samarbetspartner”.

Hon besökte ett webinar där ämnet var RPA och effektivisering och blev intresserad. När en av våra säljare sedan hörde av sig till henne var bolaget redan införstådda med fördelarna av automatisering och beslutade sig därför för att dra igång en process.

”Vi tilldelades två programmerare som skulle översätta våra manuella processer till en digital, självgående. Jag skulle beskriva deras arbete som mycket lösningsorienterat.
De var duktiga på att hitta alternativa vägar när det körde ihop sig och det var uppenbart att de brann för att hitta den absolut smartaste vägen”, säger Marie Orreving.

Hon beskriver vidare hur hon fick uppfattningen att de som var inblandade i processen arbetade dygnets alla timmar, eftersom de ständigt var tillgängliga för support och återkoppling samtidigt som de arbetade snabbfotat.

”Vårt syfte var att automatiseringen skulle spara tid för medarbetarna och det har det verkligen gjort. Dessutom kan vi göra extra kontroller och minimera de mänskliga felen.”

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

För att ladda ner denna PDF behöver du först fylla i ditt namn och e-post.