Bruske Måleri

”Jag tänker förenkling. En enklare vardag, när jag tänker på Vipetech som samarbetspartner.”

Ted Edin på Bruske Måleri kunde inte vara mer nöjd. Målerifirman tar emot 7000 ordrar per år, vilket fram tills nu skett manuellt via en projektledare. Bolaget tog kontakt med Vipetech för att effektivisera processen, likväl som minimera felen.

”Vi hade först tänkt anställa en extra assistent för att få bättre fart på processen, men efter att ha haft en dialog med Vipetech insåg vi att det inte var det som behövdes. De motiverade istället för att vi skulle skaffa oss en robot.”

Ted Edin beskriver ett bolag som alltid varit intresserade av ny teknik och som således nappade direkt på idén som vi presenterade. Lösningen blev en RPA-robot som scannar av leverantörsportalen, hämtar hem leveransinformation och sedan lägger in den hos Bruske Måleri. Därefter matchas de till en anställd. Investeringen har varit en stor vinst sett till hur mycket tid bolaget sparar.

”Nu har vi sju processer ihop och är påväg att lansera lösningen på vårt moderbolag.
Jag är väldigt beredd att gå i god för bolaget och automationslösningarna de erbjuder”, säger Ted Edin och tillägger:

”Utöver kunskapen är tillgängligheten deras största styrka. Jag brukar skoja om att vi tagit vår kontaktperson som gisslan, men han är ständigt kontaktbar. Det kvittar om det är dagen före nyårs afton, han är fullt fokuserad på att hjälpa oss med allt som rör processen.”

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

För att ladda ner denna PDF behöver du först fylla i ditt namn och e-post.