Almondy

Almondy valde KOFAX RPA och Vipetech för att automatisera sina arbetsprocesser.

Hos Almondy i Torslanda utanför  Göteborg tillverkas dagligen cirka 80 000 desserter och tårtor. – Vi har en modern produktionsanläggning som nyligen genomgått ett teknikskifte och nu var det dags även för administrationen att ta nästa steg in i framtiden, säger Fredrik Börjesson.

Almondy utvärderade flera olika alternativ men eftersom de redan hade ett bra samarbete med Vipetech så ville man gärna fortsätta med dem.

– Vi presenterade för Vipetech vad vi vill göra som ett första steg och sedan hjälpte de oss med det. Vi fastnade för mjukvaruroboten  Kofax RPA eftersom den dels är enkel att implementera, dels lätt att förstå även om man inte är så IT-kunnig, säger Mikael Niklasson, Sales Controller och IT responsible.

Automatisera för att få bort monotona och repetitiva arbetsuppgifter

Mikael Niklasson ska nu få utbildning i systemet för att sedan själv kunna utveckla tjänsten vidare. – Vi har precis kommit igång med den första processen och nu tittar vi vidare på vilka fler processer vi kan lyfta in och automatisera för att få bort monotona och repetitiva arbetsuppgifter, säger Mikael Niklasson.

Prata med våra experter

Din automationslösning är bara ett meddelande eller telefonsamtal bort. Våra erfarna experter står redo att svara på frågor och hjälpa er genom processen, vi hörs!

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

För att ladda ner denna PDF behöver du först fylla i ditt namn och e-post.